| 
					Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej  bokser.org
				 | 
| 
					17-12-2013, 03:54 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2013 05:17 PM przez BMH.)
| 
 | |||
| RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org 
					Ciebie?  Przez ostatnie trzy dni, chyba nawet nie widzialem na org-u zadnego Twojego posta, a nawet gdyby, to jak powinies zauwzyc, od jakiegos-fakt, dlugo to nie trwa- czasu przestalem sie intersowac tym co masz do przekazania zarowno na glownej, jak i tu w temacie ktory sam zalozyles, gdzie nie przyjmujesz zdanych argumentow innych userow(nie mam na mysli siebie, a chlopakow ktorych bardzo szanuje, i cenie ich zdanie), piszac non stop to samo, choc dobierasz inne slowa.  Bez spinki RSC2, z mojej strony mozez liczyc, ze w najblizszym czasie, nie przewiduje zawracac sobie glowy Twoimi przemysleniemi(no chyba ze bedziesz trollowa, i spamowal, jednoczesnie piszac bezposrednio do mnie), bo... nie warto. Na pozegnaie...-Buhahahaha-"Lokcie oparte na kolanach, siedzi w przerwie na dupie, pije wode, slucha trenera, i jest murzynem... Floyd wypisz wymaluj..   Bywaj zdrow. ![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif) | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości