| 
					Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej  bokser.org
				 | 
| 
					21-04-2014, 09:02 PM 
| 
 | |||
| RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org 
					Wiecie co @Sander lub @Matys(nie pamiętam już który z was  ) chyba miał racje co do choroby copa.Będąc szczerym aż mi się go zrobiło troche szkoda-poważnie. Autor komentarza: charlesIV Data: 21-04-2014 20:55:35 Witamy cop. Fajnie, ze jestes z powrotem :-)))))))) Autor komentarza: charlesIV Data: 21-04-2014 21:01:04 cop, miejmy tylko nadzieje ze ten Dudas sie nie zsika z wrazenia i cie nie zablokuje. Najwyrazniej facet ma kompleksy na twoim punkcie :-) To zreszta tylko taka obserwacja i mam nadzieje iz t Autor komentarza: charlesIV Data: 21-04-2014 21:01:50 *ta glupia cenzura przestanie tutaj odgrywac taka role. To nie jest powazne. Autor komentarza: conceptofpower Data: 21-04-2014 21:04:37 charlesIV - to forum o boksie a nie o copie, wiec zajmijmy sie tylko rozmowami na tematy zwiazane z profesjonlna odmiana szermierki na piesci. Wszystko inne jest nieistotne. Mam nadzieje, ze to zaprowadzi jakis porzadek tutaj. Pozdrowionka. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości