Ranking Maynarda/BOKSER.ORG - aktualizacja 12 grudnia!
|
24-09-2012, 10:47 AM
|
|||
|
|||
RE: Ranking Maynarda/BOKSER.ORG - aktualizacja 7 września!
Super musza:
-wypada Cesar Seda, który dawno już w tej kategorii nie walczył -Ryo Akaho wchodzi na miejsce 9, -Mayol spada z 7 na 10, -Sanchez awansuje o 1 miejsce, przed Cazaresa (tego ostatniego na razie zostawiam, nie bardzo jest kogo wrzucić) -Montes takimi walkami, jak z Ibarrą wiele nie zyska, zostaje tam, gdzie był, -wyprzedza go Oleydong, który ląduje na 7 miejscu. Super kogucia: -wraca Arce, którego pozostawienie w dziesiątce koguciej nie ma na chwilę obecną sensu; meksykańskiego wojownika umieszczam na wysokim 4 miejscu, tym samym spychając resztę ekipy oczko niżej, a Poonsawata poza dziesiątkę. Kogucia: -miejsce po Arce zajmuje AJ Banal, wkraczając na 10 pozycję -Santa Cruz przeskakuje Darchinyana, który pewnie już w tej kategorii nie powalczy. Lekka: -niedokończona po raz kolejny ![]() Średnią zostawiam bez zmian. Cruiser: Ross wchodzi na wolne 10 miejsce, Włodarczyk broni 5, Hernandez spada na 3, za Afolabiego, który bił się z liderem jak równy z równym. I gratis, dla tych, którzy nie czytali, pierwszy mój prawdziwy artykuł na stronie głównej bokser.org: http://www.bokser.org/content/2012/09/22.../index.jsp Dziś wieczorem, lub jutro, jeszcze do rankingu wrócę, została mi super piórkowa do sprawdzenia, wiecznie niedorobiona lekka i półśrednia, z której jestem najbardziej niezadowolony (nie wiem, co zrobić z Lopezem, Ortizem i Berto). |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości