| 

Oceń utwór poprzednika

| 

| 

23-09-2013, 01:22 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Oceń utwór poprzednika 

VNM 7/10, Fellipe  przeciętnie  4/10 , Jedker dla zasady 1/10 ,Pizdet  6/10,Sokół 8+/10,Brahu żenada 3/10,Numer  tak jak Brahu 3/10 ,Eldo  5/10 

Ogólnie mi się nie podoba 4/10 , bez Jędkera dałbym 6/10 ![]() "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

24-09-2013, 04:19 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Lubię takie bardziej oldschool'owe klimaty. Zdecydowanie wolę ówczesny rap, niż to co serwuje się nam teraz. 7/10 

A ja dzisiaj zupełnie przypadkowo trafiłem w sieci na kawałek, który bardzo dobrze wspominam. Aż się łezka w oku kręci i przypominają się dawne czasy : ). ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ  | 
		|||
| 

24-09-2013, 02:20 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

10/10   

!"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

24-09-2013, 04:49 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

3/10. Zwykły kawałek murzyńskiego rapu jakich są tysiące. Choć np. bardzo podoba mi się "Rain" tegoż autora. 

A tu kawałek mojego ulubionego wokalisty pochodzący z jego najgorszej płyty nagranej z Cymbałandem. Zamieszczam tylko ze względu na jednego z bohaterów teledysku:  | 
		|||
| 

24-09-2013, 04:58 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2013 05:02 PM przez Crumb.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

6/10 

http://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts Nie umiem dodać tak, aby mi wyskoczył od razu filmik, jak to mogę zrobić, pomożecie  ?
				 | 
		|||
| 

24-09-2013, 05:58 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2013 05:59 PM przez Sander.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

[video=youtube]link[/video]

| 
		|||
| 

24-09-2013, 06:49 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

4/10 

"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

26-09-2013, 09:56 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

4/10 Średnie to, ale zawsze lepsze niż robione przez Polaków 

Dziś w nocy pojawił się pierwszy singiel mojego ulubionego zespołu, grupy "Hunter" z płyty "Imperium", która ukaże się już w październiku. Oczywiście znów zostałem znokautowany przez pierwszy utwór z danej płyty. Po ostatniej wesołej i bezpretensjonalnej płytce spodziewałem się raczej czegoś dość... głupiego, a dostałem naprawdę genialną muzykę i pięć minut genialnego tekstu, który można jak interpretować na tysiąc sposobów. Fani historii pewnie wyłapią sporo smaczków: ) Zresztą sami zobaczcie i oceńcie.  | 
		|||
| 

26-09-2013, 09:57 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2013 09:58 PM przez RoyJonesJr.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

Cooo !? DMX 3/10 Aj kil ju !   

![]() DarkMan'a stawiam na drugim miejscu po pacu. A dziare na plecach zaczerpnąłem z jego wersów. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..."  | 
		|||
| 

27-09-2013, 10:23 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

@Roy  

DMX zawsze na propsie @kubala 5/10 nie lubię tego typu muzyki "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości

!
?