| 
					siłownia/kulturystyka/bodybuilding
				 | 
| 
					24-09-2013, 07:26 PM 
| 
 | |||
| RE: siłownia/kulturystyka/bodybuilding 
					Mi też wolnego(szybki był w HW) Eddiego przypomina.
				 | |||
| 
					24-09-2013, 07:30 PM 
| 
 | |||
					No dokładnie, jak pierwszy raz widziałem ten filmik to sobie myślę ''O kurde, Chambers'' nawet ten przedziałek między jedynkami mają taki sam...
				 | |||
| 
					24-09-2013, 07:32 PM 
| 
 | |||
					@Roy No w takim razie daj parę rad od siebie i niech ktoś je weźmie sobie do serca a niech ktoś weźmie moje. Obstawiam, że Twój podopieczny będzie miał po 6 latach takie efekty jak mój podopieczny po 6 miesiącach   | |||
| 
					24-09-2013, 07:33 PM 
| 
 | |||
					Roger vs Gmitruk runda druga    | |||
| 
					24-09-2013, 07:34 PM 
| 
 | |||
					Pewnie tak mistrzu ;* Nie znam po prostu zaklęcia transofrmacji. Mam prośbe. nie pisz do mnie w tym dziale. od teraz. CISZA ! "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					24-09-2013, 07:34 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2013 07:36 PM przez KrychuTMT.)
| 
 | |||
| RE: siłownia/kulturystyka/bodybuilding Król jest tylko jeden Btw zna ktoś kod na zmianę budowy ciała? Bo nie wiem co wpisać w konsoli ;( ? "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					24-09-2013, 07:35 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2013 07:35 PM przez RoyJonesJr.)
| 
 | |||
					sorki chłopaki. Już sie nabijacie.   KrychuTMT taa. przy nim zawsze miałem najlepsze motywacje. Doskonały człowiek. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					24-09-2013, 07:42 PM 
| 
 | |||
					Przeważnie to ja kłóciłem się z Jerome lub Crumbem, ale jako osoba trzecia w sporze pomiędzy Royem a Crumbem mogę stwierdzić iż fajnie się to czyta. Do boju chłopaki!
				 | |||
| 
					24-09-2013, 07:45 PM 
| 
 | |||
					@RedHawk Forumkowe bitwy zawsze na propsie "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					24-09-2013, 08:24 PM 
| 
 | |||
					Kuźwa co Ty masz z tym zdrabnianiem   Forumek, forumkowe   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości