| 
					Wieści z wyższych kategorii wagowych
				 | 
| 
					22-01-2015, 01:51 PM 
| 
 | |||
| RE: Wieści z wyższych kategorii wagowych 
					Jestem odrobinę rozczarowany, choć zdaję sobie sprawę że impreza nie ma jakiegoś gigantycznego budżetu. Z ósemki pięściarzy kojarzę tylko dwóch, z czego tylko jednego z nich widziałem w ringu (Fiedosowa kojarzę, a o Vukosie usłyszałem, gdy pokonał J. Estradę). Na papierze sporym faworytem turnieju jest Fiedosow. Zdziwię się, jeżeli tego nie wygra (no chyba że poleciał z formą, a któryś z reszty pięściarzy błyśnie). Tak poza tym, jestem ciekaw dyspozycji Vukosy. Najmłodszy nie jest, ale wypunktował Estradę, wiec powinien mieć chociaż przyzwoite umiejętności (no chyba, że Jason był w opłakanej formie). | |||
| 
					22-01-2015, 02:16 PM 
| 
 | |||
					No szału nie ma z obsadą. Liczę po cichu na Lenroya Tomasa, to kawał byczka, poległ szybko z Breazeale'em, ale jakby się dobrze przygotował to może zamieszać. Faworytem Fiedosow, Vukosę dopiero teraz zauważyłem, pokonanie Estrady to zawsze jakiś skalp, szkoda, że nie ma nagrania z walki. | |||
| 
					22-01-2015, 06:08 PM 
| 
 | |||
					Bardzo chciałbym, aby ten turniej wykreowal jakieś całkiem nowe nazwisko, ktore zalicza się do top 30 na świecie (ktoś pokroju Martina, Breazeale), ale jakoś wątpię w to. Chociaż w sumie, przez ciekawość, wolę oglądać takich no - name na dorobku, niż wyboksowanych weteranów jak Estrada, Harris, Walker, czy Johnson.  Szkoda, że Franklin Lawrence się nie załapał. Mógłby choć odrobinę wrócić do gry, a tak dalej pozostaje z kiepskimi perspektywami. W najbliższym czasie przyjrzę się tym uczestnikom, ale raczej spodziewam się cepeliady, niż bokserów z potencjałem. | |||
| 
					22-01-2015, 06:40 PM 
| 
 | |||
					Myślę, że obok Fiedosowa do faworytów w HW będzie należał dwumetrowy Razvan Cojanu.
				 http://www.the-best-boxers.com   | |||
| 
					22-01-2015, 07:25 PM 
| 
 | |||
					Właśnie ich dwóch kojarzę,Fiedosowa z walki z Jenningsem,a ten Cojanu to chyba sparował z Leapaiem przed Kliczką.
				 | |||
| 
					22-01-2015, 08:05 PM 
| 
 | |||
					Helenius przymierzany do Ustinowa, lub na odwrót   Poważny rywal jak na powrót po takiej przerwie dla Fina. Co do boxcino Mój wymarzony squad: Wawrzyk, Lawrence, Byarm, Mitchell, Arreola, Aguilera, Scott, Kaufmann  Swoją drogą ciekawe czy Mitchell podejmie jeszcze próbę powrotu? | |||
| 
					23-01-2015, 12:54 AM 
| 
 | |||
					A w jakiej walce okazało się, że Mitchell ma szklaną szczękę?
				 | |||
| 
					23-01-2015, 01:03 AM 
| 
 | |||
					@Wilczekstepowy Wątpliwości pojawily się chyba po walce z Witherspoonem, syn mistrza świata wtedy posłal go chyba w 1. rundzie na deski. Myślę, że od pierwszej potyczki z Banksem. Banks to taki mały ciężki, a rzucał nim jak jakimś kogutem. | |||
| 
					23-01-2015, 10:56 AM 
| 
 | |||
					Rewanż z Banksem też na to wskazywał, a i walka z Arreolą - pierwszy celny cios i Seth pływa.
				 | |||
| 
					23-01-2015, 11:19 AM 
| 
 | |||
					Walka z Arreolą to juz w ogole bylo potwierdzenie. Ja pamietam ze juz po pierwszej walce z Banksem wielu wrozylo koncowke Mitchella na najwyzszym poziomie. Walka z Arreola to nie bylo zaskoczenie jak chociazby w przypaku Price'a.
				 | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości