| 

Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr. 2.05.2015

| 

| 

13-04-2015, 10:45 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr. 2.05.2015 

Mnie się Szczęsnego lepiej słucha niż takiego Kostyrę, ale z drugiej strony wiedzę ma mniejszą chyba.

| 
		|||
| 

13-04-2015, 10:47 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Mam wobec niego mieszane uczucia, bo słyszałem go w kilku walkach i wypada mieszanie. Jednak nie ma tragedii, bo Szczęsny jednak ma pojęcie o boksie i myślę, że nie powinien wypaczać obrazu walki. Wolę go od Kostyry. 

W sumie jestem zadowolony z tego, że TVP włączyło się do gry. Mam pewną awersję do Polsatu przez PPV i "Punchera".  | 
		|||
| 

14-04-2015, 02:39 AM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2015 02:40 AM przez Krzych.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

Szczęsny to ten co komentował walkę Adamka z Grantem? Czy to był Małolepszy? Wiem kto to Szczęsny ale nie wiem czy dobrze kojarzę jego komentarz.

| 
		|||
| 

14-04-2015, 06:15 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Szczęsny to ten, który komentował Kliczko vs Haye.

| 
		|||
| 

14-04-2015, 07:04 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Jakby ktoś wpadł na jakąś walkę z komentarzem Szczęsnego to niech zarzuci linkiem. Kliczko-Haye w wersji TVP nie znalazłem na youtube, choć może słabo szukałem. Jakby ktoś znalazł to poproszę.

| 
		|||
| 

14-04-2015, 12:35 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Łap Krzych 

https://www.youtube.com/watch?v=vYurWdbJ-Jo  | 
		|||
| 

14-04-2015, 01:40 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ja pierdziele kto ten komentarz montował. To brzmi tak jakby oni sobie zrobili live na youtube, puścili w tle walkę bez głosu i komentowali przez Skype 

Szkoda że nie ma opcji puszczenia sobie walk totalnie bez komentarza, tylko z odgłosami z ringu i hali. Wszystko co się tam dzieje jest kompletnie zagłuszone przez komentatorów w tym linku podanym przez @Sandera. Oby tak teraz nie było. W każdym razie dobrze to wygląda jeżeli chodzi o styl komentowania, pytanie tylko jaka będzie merytoryczna wartość.

| 
		|||
| 

14-04-2015, 01:58 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Z drugiej strony komentarz nie najważniejszy  

Ja mam do Szczęsnego tylko taki minus, że on mi się po prostu nie kojarzy z boksem. Ale lepiej taki, niż by go miało w ogóle nie być. Leżenie z piwkiem i delektowanie się boksem > męczenie się na streamach i klnięcie pod nosem, bo akurat zaciął się przy nokdaunie na Chevezie  
				 | 
		|||
| 

14-04-2015, 02:32 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

No to akurat fakt, można znieść sporo tylko dla komfortu oglądania w TV w dobrej jakości i bez żadnych problemów.

| 
		|||
| 

14-04-2015, 02:43 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Tutaj masz jeszcze walkę Beterbijew-Campillo z komentarzem Szczęsnego i Sosnowskiego. 

| 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości

Szkoda że nie ma opcji puszczenia sobie walk totalnie bez komentarza, tylko z odgłosami z ringu i hali. Wszystko co się tam dzieje jest kompletnie zagłuszone przez komentatorów w tym linku podanym przez @Sandera. Oby tak teraz nie było. W każdym razie dobrze to wygląda jeżeli chodzi o styl komentowania, pytanie tylko jaka będzie merytoryczna wartość.

Ja mam do Szczęsnego tylko taki minus, że on mi się po prostu nie kojarzy z boksem. Ale lepiej taki, niż by go miało w ogóle nie być. Leżenie z piwkiem i delektowanie się boksem > męczenie się na streamach i klnięcie pod nosem, bo akurat zaciął się przy nokdaunie na Chevezie