Turniej Super Eight w HW
|
01-04-2015, 11:34 AM
|
|||
|
|||
Turniej Super Eight w HW
Jak podała przed chwilą agencja United Sport, 4 główne federacje bokserskie doszły do porozumienia w sprawie zorganizowania turnieju mającego wyłonić uniwersalnego championa wagi ciężkiej. Do udziału zakwalifikowani zostali: Władimir Kliczko, Deontay Wilder, Bryant Jennings, Tyson Fury, Wiaczesław Głazkow, Aleksander Powietkin, Andy Ruiz Jr i Artur Szpilka. Mają być ćwierćfinały, półfinały i finał. Kliczko i Wilder mają być rozstawieni, a poza tym pary zostaną zestawione w wyniku losowania.
Ustalono też miejsca, gdzie będą toczone walki ćwierćfinałowe. To Kryłatskoje w Moskwie, Boardwalk Hall w Atlantic City, Monumental Plaza de Toros w Mexico City i Kopalnia w Wieliczce. Półfinały maja być rozegrane w O2 Arena w Londynie i MGM Grand w Las Vegas, a finał w Madison Square Garden w Nowym Jorku. Jak z tego wynika Artur prawdopodobnie stoczy pojedynek ćwierćfinałowy na własnym terenie. http://www.the-best-boxers.com |
|||
01-04-2015, 01:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Turniej Super Eight w HW
2/10. Nikt się nie da nabrać.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
01-04-2015, 05:03 PM
|
|||
|
|||
A kolejny prima aprilis to ta niby bójka Szpilki z Włodarczykiem. Jakie jeszcze żarty wyśledziliście w sieci?
|
|||
01-04-2015, 05:21 PM
|
|||
|
|||
Super sprawa z tym turniejem,osobiście chciałbym żeby wygrał Tyson Fury po drodze wysyłając Władka na rente.
|
|||
01-04-2015, 06:37 PM
|
|||
|
|||
Szpila i Diablo czapnęli się naprawdę.
|
|||
01-04-2015, 06:45 PM
|
|||
|
|||
Ja też na początku myślałem że to ze Szpilą i Włodarczykiem to żart,ale przecież Pindera z Kostyrą mówili o tym w Puncherze już w poniedziałek.
|
|||
01-04-2015, 08:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Turniej Super Eight w HW | |||
01-04-2015, 08:55 PM
|
|||
|
|||
Haha, dobry motyw z tymi miejscami walki, MGM i Wieliczka obok siebie
|
|||
01-04-2015, 09:10 PM
|
|||
|
|||
Dzięki za naprostowanie. Byłem przekonany, że ta ostra spinka pomiędzy nimi to tylko to ściema.
Martin, co do wyniku Lecha to też w pierwszej chwili myślałem, że to ściema ale jednak Błękitni pokazują, że przy odrobinie ambicji można wiele osiągnąć. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości