| 
					Polityka ogólnie.
				 | 
| 
					21-09-2013, 08:42 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2013 08:54 PM przez KrychuTMT.)
| 
 | |||
| RE: Rząd PO - najgorszy od 89 r. ? 
					@Martin No może się pomyliłem , i co to zmienia ? U nas też rządzą komuniści ,postkomuniści i "solidarnościuchy" jedno gówno jak dla mnie , wszyscy mają w dupie Polskę tylko interesuje ich pieniądz . Nigdzie nie porównałem nas do Norwegii lub Szwajcarii , jednak uważam , że powinniśmy patrzeć na lepszych niż na gorszych ... no chyba , że wolisz brać przykład od Miecia wyznawcy dionizosa spod monopolowego niż od Bill'a Gates'a "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					21-09-2013, 08:55 PM 
| 
 | |||
					@KrychuTMT Masz rację, że należy brać przykład od lepszego niż gorszego. Polityka to szambo, tylko miej świadomość, że tak jest niemal na całym świecie nie tylko u nas... | |||
| 
					21-09-2013, 09:00 PM 
| 
 | |||
					@Martin Zdaje sobie z tego sprawę, jednak mnie nie interesuje świat , tylko kraj w którym się wychowałem i który kocham .. Świat zawsze miał nas za przeproszeniem w dupie , to ja też go mam w tym miejscu . "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					21-09-2013, 10:55 PM 
| 
 | |||
					Omal nie puściłem pawia. Nie radzę oglądać po obiedzie: ![[Obrazek: lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg]](http://www.famaweb.com/images/destacado/lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg)  | |||
| 
					21-09-2013, 11:01 PM 
| 
 | |||
					Co to w ogóle jest ? , co za żenada ale w końcu opublikowała to gazeta.pl=gówno wybiórcze to   nic nowego
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					01-10-2013, 07:23 PM 
| 
 | |||
					@tetrus Dlaczego tak sądzisz? "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					01-10-2013, 07:39 PM 
| 
 | |||
					Tak się faktycznie może stać jeśli pis wygra wybory. Jedynym tematem będzie Smoleńsk, a nie gospodarka, bezrobocie itd.
				 | |||
| 
					01-10-2013, 07:44 PM 
| 
 | |||
					PO jest straszne, ale PiS chyba jednak gorszy...
				 ![[Obrazek: lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg]](http://www.famaweb.com/images/destacado/lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg)  | |||
| 
					01-10-2013, 07:52 PM 
| 
 | |||
					@Krychu tetrus to tzw. reklamowiec. Pisze byle co aby pod postem zareklamować coś - w tym przypadku usługi hydrauliczne. Czeka go ban. | |||
| 
					01-10-2013, 07:58 PM 
| 
 | |||
					@Sander Faktycznie , nie zwróciłem uwagi na sygnaturę . Jak PiS wygra to będzie tak samo. Nie sądzę aby byli gorsi od PO. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 102 gości