| 
					Wieści z niższych kategorii wagowych 
				 | 
| 
					13-02-2014, 06:14 PM 
| 
 | |||
| RE: Wieści z niższych kategorii wagowych 
					Vazquez wysoko na punkty.Crawford  na punkty lub TKO.Salido przed czasem i Ponce de Leon również przed czasem.
				 | |||
| 
					13-02-2014, 07:27 PM 
| 
 | |||
					Ja stawiam na Shafikova przeciwko Vazquezowi... Dwóch niesamowicie solidnych bokserów, ale Shafikov wydaje mi się lepszy technicznie i kompletniejszy. Dodatkowo problemy z wagą Meksykanina i brak aktywności w ostatnim czasie.. Crawford zdominuje Burnsa, po drodze rzuci go na deski. Ponce pomści porażkę, JuanMa wygląda już od jakiegoś czasu na skończonego boksera i nawet dobry układ stylów mu tutaj nie pomoże. Lomachenko - Salido jak dla mnie 50/50.. Spodziewam się (jeszcze)lepszego Wasyla niż w debiucie, ale Salido to jednak poziom albo dwa wyżej od Ramireza. Myślę, że walka potrwa pełny dystans i Ukrainiec dostanie decyzję w walce która będzie mogła iść w obie strony. | |||
| 
					25-05-2014, 10:59 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2014 11:02 PM przez redd.)
| 
 | |||
					Co ja czytam... Arce przymierzany do Jhonnego Gonzaleza? Ja rozumiem, że Arce chce boksować i niech to robi, z takimi rywalami jak walczył ostatnio. Ale do cholery walka mistrzowska?   Magia nazwiska... Gonzalez idzie ścieżką "jak zarobić i się nie narobić". | |||
| 
					08-06-2014, 05:52 PM 
| 
 | |||
					Kto według was wygrał by walkę Shinsuke Yamanaka-Anselmo Moreno?
				 | |||
| 
					08-06-2014, 10:33 PM 
| 
 | |||
					Stawiałbym na "śliskiego" Moreno na punkty. Wszystko zależy od tego, jak dobrze byłby przygotowany Panamczyk. W dobrej formie jest chyba poza zasięgiem Yamanaki.  Potencjalnie jedna z ciekawszych walk w niższych kategoriach wagowych, niestety raczej nie do zrealizowania. Szkoda, ze Moreno tak rzadko pokazuje się ostatnio w ringu... | |||
| 
					09-06-2014, 08:05 AM 
| 
 | |||
					Lubię wracać do walki Moreno-Darchinyan , puszczam jakąś wolną muzyczkę, wyłączam komentarz i się relaksuje.Genialny bokser, jeden z moich ulubionych.
				 ![[Obrazek: xabi-alonso-perfil.jpg]](http://www.idiakez.com/j/images/web/charlas/xabi-alonso-perfil.jpg) http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk | |||
| 
					16-06-2014, 11:05 AM 
| 
 | |||
					Panowie, mam prośbę. Jutro w nocy w portorykańskim Bayamon w walce wieczoru wystąpi McWilliams Arroyo. Widział ktoś może w akcji Arroyo i jego rywala i mógłby napisać dosłowie w jednym zdaniu coś o tych pięściarzach?  Potrzebne mi to i byłbym bardzo wdzięczny    | |||
| 
					16-06-2014, 11:10 AM 
| 
 | |||
					Odstaw bukmachera, przegrasz cały dobytek to będziesz miał    | |||
| 
					16-06-2014, 11:24 AM 
| 
 | |||
					Nieee... Nie o to chodzi   Na czas mundialu rzuciłem bukmacherkę i, co dziwne!, wcale mi jej nie brakuje  Po prostu muszę napisać króciutką zapowiedź tego pojedynku, a kompletnie nic o nich nie wiem  Mógłbym zmyślać, ale pierwszy wpis i od razu "kaczka"... Nie wypada   | |||
| 
					16-06-2014, 11:25 AM 
| 
 | |||
					Bawisz się w jakieś dziennikarstwo? Blog czy coś?
				 | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 26 gości