Floyd Mayweather, Jr.
|
23-11-2014, 10:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
Z twojej definicji wynika, że Floyd ma jednak inteligencję ringową i to na bardzo wysokim poziomie co pozwoliło mu zostać wielkim mistrzem.
|
|||
23-11-2014, 10:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2014 10:39 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
@RSC
Nie mogę ocenić czy Mayweather jest inteligentny, bo go nie znam. Mogę jedynie stwierdzić, że jest bardzo inteligentny w ringu i patrząc na jego gaże to potrafi się "ustawić". Więc nie mam podstaw aby mieć go za głupka. "Wartość człowieka nie określa "ile masz" a " jakim jesteś człowiekiem" " To już jest zupełnie inna kwestia. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
23-11-2014, 10:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr. | |||
23-11-2014, 10:55 PM
|
|||
|
|||
Inteligencja ringowa.
Czyli potrafi czytać.. Oczywiście walkę. No to zgoda. |
|||
23-11-2014, 11:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2014 11:09 PM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
Po pierwsze udowodnij, że Floyd nie potrafi czytać.
Po drugie to, że ktoś nie potrafi czytać to nie znaczy, że nie jest inteligentny tylko ma braki w edukacji. Nie chce teraz bronić Moneya bo wszyscy wiemy jaki jest, ale czytać to on potrafi bo widziałem nie raz. Inteligencja ringowa to nic innego jak umiejętności zachowania się w swoim środowisku pracy bo przecież boks to dla Floyda zawód jaki wykonuje tak samo jakby był strategiem i wymyślał taktyki, tak samo w ringu musi myśleć jak oszukać przeciwnika. |
|||
23-11-2014, 11:09 PM
|
|||
|
|||
23-11-2014, 11:16 PM
|
|||
|
|||
Tar-Ellendil
Napisałem że zgadzam się z tą inteligencją ringową. Więc co jeszcze? A wracając do inteligencji ogólnej czarnych w USA to raczej nie w tym wątku i nie publicznie. Poprawność obowiązuje. Oficjalnie. |
|||
23-11-2014, 11:31 PM
|
|||
|
|||
@RSC
Jak coś to zapraszam do offtopu, pogadamy sobie o żydach, murzynach, azjatach, ciapatych i ukraińcach . Metzger też pewnie dołączy, będzie fajnie. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
23-11-2014, 11:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2014 11:40 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
Nie ma sprawy
Napisałbym kilka "ciekawostek" popartch dowodami na temat na który zapraszasz mnie do oftopu. Jak ktoś nie miał styczności z tą "kulturą " to będzie pisał o rasizmie nietolerancji, uprzedzeniach i innych bzdetach. Dziasiaj już późno. Jutro mam klasówkę z ortografii z polskiego. więc muszę się wyspać. Dobranoc. |
|||
24-11-2014, 10:28 PM
|
|||
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości