| 
					Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej  bokser.org
				 | 
| 
					09-02-2014, 06:06 PM 
| 
 | |||
| RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org 
					Autor komentarza: bak Data: 09-02-2014 15:32:54 Walka Martinez vs. Cotto to będzie walka dobra ze złem. Argentyńczyk to gorliwy katolik, sympatyczny i skromny człowiek, którego przez wiele lat niedocenianio i nie wypromowano tak jak należy, więc wszystko zawdzięcza sam swojemu talentowi i ciężkiej pracy. A Cotto to cwaniak, który łazi od jednego do drugiego promotora, został wykreowany na aniołka a za kulisami to niezły cwaniak i arogant. Na dodatek Cotto go wykpił bo on był wtedy wielką gwiazdą a Martinez niedocenianym bokserem. Nadszedł czas zemsty- Martinez obroni tytuł, zgarnie kasę, otworzy sobie furtkę do walki z Mayweatherem i znokautuje Portorykańczyka.     "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					09-02-2014, 06:54 PM 
| 
 | |||
| RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org 
					@Krychu @bak wie jaki jest Cotto prywatnie.. Kto by tak nie chciał?   | |||
| 
					09-02-2014, 07:09 PM 
| 
 | |||
					Sander Cotto swoje za uszami ma i chyba temu nie zaprzeczysz? ![[Obrazek: xabi-alonso-perfil.jpg]](http://www.idiakez.com/j/images/web/charlas/xabi-alonso-perfil.jpg) http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk | |||
| 
					09-02-2014, 07:43 PM 
| 
 | |||
					A skąd mnie to wiedzieć? Nie byłem nigdy w Portoryko, Miguela nie znam więc nie mam pojęcia jakim on jest człowiekiem.
				 | |||
| 
					10-02-2014, 11:53 AM 
| 
 | |||
					Autor komentarza: twojstary Data: 10-02-2014 10:42:34 Skoro wybrali zawodnika przez neta to niech teraz Floyd i Amir walcza w Fight Night Champion   | |||
| 
					15-02-2014, 08:24 PM 
| 
 | |||
					Autor komentarza: bak Data: 15-02-2014 15:54:31 Nienawidzę Marqueza! To jest jeden z największych hipokryt w historii boksu zawodowego. Buc rozkazywał Pacmanowi, żeby za każdym razem dawał mu rewanż, a nawet Bradleyowi (który zresztą dał mu lanie). Marquez w IV walce dostawał największe lanie w karierze od Pacmana, tylko, że trafił przypadkowo i szczęśliwie pierwszym lepszym cepem i było nieszczęsne KO. Autor komentarza: beniaminGT Data: 15-02-2014 17:32:31 Niestety, panie Marquez, ostatnie, co zostanie zapamiętane, to nie twoje KO na Pacmanie, lecz twoje spierdalanie przed piątą walką. Ten baniaminGT, to pisal z tego samego IP co szpeco od pomiarow sily ciosou.     ![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif) | |||
| 
					22-02-2014, 07:46 AM 
| 
 | |||
					http://www.bokser.org/content/2014/02/21.../index.jsp Od połowy tematu chłopaki ładnie dają do pieca   | |||
| 
					22-02-2014, 08:25 AM 
| 
 | |||
					Wariat ładnie wchodzi w dupe Babilońskiemu...
				 | |||
| 
					22-02-2014, 09:26 AM 
| 
 | |||
					Smiesznie się to czyta jak  Wariat gra kulturalnego usera mając w pamięci jego ekscesy... Pamiętam że pare miechów temu @Matys mu napisał coś w stylu że stanowiska zmieniają ludzi gdy Kuba zaczął grać w cukrową kulture   | |||
| 
					22-02-2014, 09:58 AM 
| 
 | |||
					@babilonX to w rzeczywistości Babiloński czy ktoś sobie jaja robi?
				 | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości