| 

Wesołych Świąt !

| 

| 

31-12-2012, 04:49 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Wesołych Świąt ! 

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DRODZY PRZYJACIELE FORUMOWICZE !!!!!

| 
		|||
| 

31-03-2013, 08:57 AM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2013 08:58 AM przez RoyJonesJr.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

Troche nie te święta o których wątek założył Pakman .  ale.. 

Wesołych świąt słabiaki !! ![]() PS. Fota z mojego miasta. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..."  | 
		|||
| 

31-03-2013, 02:16 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Wesołych!!!

| 
		|||
| 

24-12-2013, 11:50 AM 

| 
		|||

| 
		|||
				![]() Dla wszystkich użytkowników bokser.org: Wesołych Świąt, upojnego Sylwestra oraz szczęśliwego nowego roku 2014 ! Podobnie jak rok temu zapraszam do głosowania: 1) Bokser roku: 2) Walka roku: 3) Nokaut roku: 4) Objawienie roku: 5) Rozczarowanie roku: 6) Wałek roku:  

| 
		|||
| 

24-12-2013, 12:45 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

1)Floyd Mayweather Jr 

2)Lebiediew vs Jones 3)Stevenson vs Dawson 4)Sergiej Kowaliew 5)Tomasz Adamek - tylko jedna walka w dodatku z bumem 6)Przerwanie walki Froch vs Groves Wesołych Świąt koledzy!  | 
		|||
| 

24-12-2013, 12:55 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

1. Tim Bradley 

2. Froch vs Groves 3. Stevenson vs Dawson (KO) 4. Siergiej Kowaliew 5. Kiepska dyspozycja w mijającym roku Mateusza Masternaka 6. Burns vs Beltran Życzę Wam radosnych świąt, a w przyszłym roku jeszcze więcej sportowych emocji!  | 
		|||
| 

24-12-2013, 01:11 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Więc i ja dołączam się do życzeń. I nie korzystajcie panowie z forum w okresie świątecznym, nie oglądajcie boksu, po prostu spędzcie ten czas z rodziną. 

1)Adonis Stevenson/Tim Bradley 2)Włodarczyk - Czakijew 3)Stevenson vs Dawson 4)Sergiej Kowaliew 5)Juan Manuel Marquez/Paweł Kołodziej 6)Burns vs Beltran  | 
		|||
| 

24-12-2013, 02:21 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku! oby ten następny 2014 rok obfitował w jeszcze większe ringowe wojny, wspaniałe nokauty i uczciwe decyzje sędziowskie!!!  

1)Adonis Stevenson/Sergei Kowaliow 2)Bradley-Prowodnikov 3)Dawson-Stevenson 4)Erislany Lara 5)Zakończenie kariery przez Davida Haye'a 6) Przerwanie walki Froch-Groves  | 
		|||
| 

24-12-2013, 03:32 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Wesołych wszystkim  

| 
		|||
| 

24-12-2013, 04:28 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Wesołych świąt panowie  

![]() 1) Floyd Mayweather Jr. 2) Włodarczyk-Czakijew 3)Jhonny Gonzalez vs Abner Mares 4)Adonis Stevenson 5) Przegrana Bronera 6) Froch vs Groves "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

![[Obrazek: 1364609442wielkanoc-2013.jpg]](http://kiep.pl/img38/2013/03/30/1364609442wielkanoc-2013.jpg)
![[Obrazek: christmas-gifts-for-boxing-fans.jpg]](http://stickandmove.co.uk/wp-content/uploads/2013/10/christmas-gifts-for-boxing-fans.jpg)