| 

Piłka nożna ogólnie

| 

| 

16-06-2016, 10:10 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2016 10:11 PM przez Martin.)

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Piłka nożna ogólnie 

Uff były emocje d końca, ale mamy niezły wynik. 

Nie kojarzę kiedy zagraliśmy tak dobrze w defensywie, organizacja gry na bardzo wysokim poziomie. Pazdan po prostu fenomenalnie - mecz życia, natomiast Milik miał dwie patelnie... Pytanie - kto na bramkę w dalszych meczach?  | 
		|||
| 

16-06-2016, 10:16 PM 

| 
		|||

| 
		|||
				(16-06-2016 10:09 PM)kubala1122331 napisał(a): Słyszałem, ale wtedy Pazdan naprawdę grał mega słabo, więc jakieś to miało uzasadnienie, dzisiaj tego uzasadnienia nie widzę. Też tak podliczyłem, pozytywny scenariusz wreszcie dla naszej kadry.  | 
		|||
| 

16-06-2016, 10:18 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2016 10:19 PM przez Gogolius.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

Da się, ale to jest tak mało prawdopodobne że można spokojnie przyjąć że awansowaliśmy. Oby z 2. miejsca  

![]() Pytanie - kto na bramkę w dalszych meczach? Dla mnie oczywiste, że Fabianski.  | 
		|||
| 

16-06-2016, 10:28 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dla mnie też Fabiański, kapitalnie dziś zagrał i bardzo pewnie.

| 
		|||
| 

16-06-2016, 10:29 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Engel na filmie z Korei powiedział złotą rzecz, 

Ich jest tylko jedenastu, gorzej gdybyśmy walczyli z całym narodem. ![]() Mi osobiście marzy się jako kibicowi Polski i Angli , mecz między tymi reprezentacjami w 1/8 ♡ oj tak. !  | 
		|||
| 

16-06-2016, 10:30 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Nie lepiej w finale?  

| 
		|||
| 

16-06-2016, 10:33 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Panowie może się powtórzę, lub powtórzę kogoś słowa, ale wreszcie mamy drużynę. 

Szkoda Milika bo dobry mecz nawet zagrał, a Janusze zapamiętają tylko te dość trudna sytuacje. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk  | 
		|||
| 

16-06-2016, 10:37 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Milik słabiutko dziś jak dla mnie. Nie tylko te dwie sytuacje, ale zmarnowanie kilku kontr, straty, niecelne podania... Ja go bardzo lubię i cenię, ale mam wrażenie, że na tym turnieju trochę się spalił psychicznie.

| 
		|||
| 

16-06-2016, 10:39 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2016 10:41 PM przez Wietnam.)

| 
		|||

| 
		|||
| RE: Piłka nożna ogólnie | |||
| 

17-06-2016, 12:09 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2016 12:15 PM przez Wit.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

W mojej opinii Milik najgorszy Polak na Euro do tej pory. Jest w pierwszej 11 ze względu na nazwisko. Grą niestety nie zasługuje. Pisałem już na jednym forum, że ja bym widział na meczu z Ukrainą Kapustkę w miejsce Milika. Nie, że wierzę, że Kapustka nam bramy będzie strzelał, ale niech Milik siądzie na ławę, wejdzie w drugiej połowie (na podmęczoną Ukrainę) i pokaże na co go stać. Bo widać, że presja go przygniata. A mecz z Ukrainą jest trochę luźniejszy. Ktoś mi (na tym innym forum  

) wypomniał, że nie jest to mecz na eksperymenty. Uważam, że dużo nie zaryzykujemy. Nawet jak Kapustka zagra słabo, to nie będzie się różnił od tego Milika z pierwszych meczów.(16-06-2016 03:24 PM)Wietnam napisał(a): @Boks Szkoda. Bo tak z perspektywy czasu, to wydaję mi się, że to był chyba jeden z najlepszych składów Polski w XXI wieku.   Ale teraz mamy lepszy. Trochę trzeba było czekać.  
				 | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 96 gości

![[Obrazek: xabi-alonso-perfil.jpg]](http://www.idiakez.com/j/images/web/charlas/xabi-alonso-perfil.jpg)
) wypomniał, że nie jest to mecz na eksperymenty. Uważam, że dużo nie zaryzykujemy. Nawet jak Kapustka zagra słabo, to nie będzie się różnił od tego Milika z pierwszych meczów.