| 
					Piłka nożna ogólnie
				 | 
| 
					02-10-2017, 03:06 PM 
| 
 | |||
| RE: Piłka nożna ogólnie 
					W "Wielkiej" Legii się dzieje...
				 | |||
| 
					02-10-2017, 04:49 PM 
| 
 | |||
					Pokory im się trochę przyda.
				 | |||
| 
					03-10-2017, 08:02 AM 
| 
 | |||
					Od zwykłego plaskacza jeszcze nikt nie umarł   Trochę patologia, no ale z drugiej strony poziom naszej piłki jest tak denny.. choć nie - żałosny, chociaż i to zbyt łagodne słowo, że nie ma się co dziwić, że niektórym nerwy puszczają  Z tego co się orientuję to w Wiśle też miała kiedyś miejsce taka pogadanka z piłkarzami, ale wtedy obyło się bez rękoczynów. | |||
| 
					03-10-2017, 09:27 AM 
| 
 | |||
					Dla mnie to niczym nie różni się od napaści na drugiego człowieka. To najgorszy element Ekstraklasy jako całości: kibicowska patologia -_- Kim jest kibic, że ma jakiekolwiek prawo uderzyć piłkarza swojego klubu... | |||
| 
					03-10-2017, 10:59 AM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2017 11:00 AM przez Wit.)
| 
 | |||
					Kibic? No chyba motorem napędowym każdego klubu (ktoś te bilety kupuje). To tak jakby do Polaka, który krytykuje władzę powiedzieć "A kim on jest?"
				 | |||
| 
					03-10-2017, 12:54 PM 
| 
 | |||
					Legia już miała taki przypadek, i też po porażce z Lechem, Grzegorz Szamotulski opowiadał. Widocznie kibole myślą że piłka to wszystko w życiu, i porażki tak ich frustrują. | |||
| 
					03-10-2017, 01:13 PM 
| 
 | |||
					Wit 1) gdyby wpływy z biletów to było z 50% budżetu klubu Ekstraklasy to mogliby mieć coś do powiedzenia. Najlepiej jeszcze jako posiadacze akcji czy coś. 2) Powtarzam "do powiedzenia". Obywatel który krytykuje władzę jest ok. Ale obywatel, który strzela z liścia Kopacz czy Szydło to dno i powinien być ukarany. Co innego słać przedstawicieli klubu kibica, dyskutować, krytykować postawę i zaangażowanie. A co innego fizyczna napaść na zawodnika. | |||
| 
					03-10-2017, 03:49 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2017 03:50 PM przez Martin.)
| 
 | |||
					Ja nie jestem przeciwny rozmowom wychowawczym. Najemnicy biorą siano i kibic ma prawo wymagać, tylko rodzi się pytanie, czemu ma służyć taka manifestacja. Jeśli chodziło o "rozmowę" z zainteresowanymi to ok, ale podobnie jak w przypadku rozróby z BVB, myślę, że legijnym lamusom chodziło o rozgłos i zainteresowanie. Oni bez szumu nie funkcjonują. Nie jestem specjalistą, ale takie rozmowy to chyba jednak powinny być bardziej intymne   . A były już kiedyś takie praktykowane we Wrocławiu. | |||
| 
					03-10-2017, 05:06 PM 
| 
 | |||
					Teraz może zaczną się bać tych kiboli i zaczną grać   Chociaż liga odżyła na kryzysie Legii, ciekawiej u góry tabeli, fajnie Górnik Zabrze. Po przerwie na reprezentację i awans do mundialu naszej ekipy  , licze że Legia odniesie kolejną porażke bo gra z Lechią   | |||
| 
					04-10-2017, 09:13 AM 
| 
 | |||
					@Gogolius Nie wiem. Nie widziałem jeszcze profesjonalnego, grającego w wysokiej lidze klubu bez kibiców. Bilety biletami, są też różne pamiątki itd. Logo kosztuje. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 88 gości