Wasze ulubione gry !
|
25-09-2013, 06:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2013 06:24 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
Z moich ulubionych i kultowych gier:
Seria GTA - Pamiętam jak w III kl podstawówy chodziłem po lekcjach z kumplami do kafejki pograć w GTA 2. Później oczywiście musiałem koniecznie "zaliczyć" każdą następną część. Moją ulubioną częścią jest IV, jakoś klimat, historia i główny bohater najbardziej przypadły mi do gustu. Za jakiś czas kupię sobie V - obowiązkowo ![]() Fifa 2002 & 2003 - W 2002 jako dzieciak stworzyłem całą I ligę z dokładnymi składami xD Jak dostałem 2003 na gwiazdkę, to niemal byłem przyspawany do monitora przez kilka dni (a na podwórku zazdrościli, bo jako pierwszy miałem 03 xD). Fallout 2 - Praktycznie co rok odpalam sobie na nowo F2. Mimo wielu lat ta gra jest mega grywalna i daje ciągle olbrzymie pole wyboru jeżeli chodzi o fabułę. F1 Challenge 99-02 - Kiedyś grałem w to maniakalnie. Ślęczenie nad ustawieniami bolidu, aby uzyskać te 0,3s na okrążeniu. Swoje pierwsze zwycięstwo w tej grze pamiętam do dziś - P1 na Nurburgringu w sezonie 2000 w barwach BAR xD Hitman I - Gra wymagająca myślenia, nie było miejsca na bezmyślną napierdalankę tylko trzeba było mieć plan ![]() Blood Rayne - Jedna z fabuł, które bardziej mnie wkręciły. Wampiryzm, nazizm i zjawiska paranormalne;p Colin McRae 2 - Strasznie grywalne, najlepsze rajdy w jakie grałem ever. Fight Night R4 - Cały czas w to gram, ciągle jestem w prime ;D Mój styl to defensor - kontrbokser. Jab, odchylenie, kontra. Ulubiony pięściarz z tej gry? Sergio Mora;p |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości