Wasze ulubione gry !
|
17-09-2013, 08:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2013 07:02 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Wasze ulubione gry !
Każdy z nas ma/miał gry przed którymi spędził wiele nocy i chwil.
Chciałbym aby każdy z nas podzielił się swoimi ulubionymi tytułami 1. Seria Gothic (1-3) ![]() Tysiące chwil,wspomnień związanych z tą grą. Uwielbiam wszystkie części od 1-3. Co tu mówić , wspaniały klimat to jest to co opisuję Gothic'a , ten wspaniały soundtrack w 3 części . Te "wielkie" bitwy ze ścierwojadem lub ten strach przed wejściem do lasu prowadzącego do Starej Kopalni -po prostu MAGIA 2.COD (1,2,4) ![]() Godziny grania wraz z przyjaciółmi w 4-ta część .Nigdy nie zapomnę tej ekscytacji paro letniego dzieciaka w chwili otrzymania CoD 1 z dodatkami , piękne seria , inaczej tego nie opisze ! 3.Rome :Total War ![]() Jako ,że moją wielką pasją jest historia nie mogłem pominąć tego wspaniałego tytułu, bodajże 2004 rok to mój pierwszy kontakt z tą grą . Mogłem w nią grać godzinami , nie zwracałem uwagi na jej niewiarygodność historyczna, ujęła mnie jej grywalność.Była to przełomowa gra dla gier strategicznych . Do teraz pamiętam jak uwielbiałem grać Scytami i używać sarmackiej jazdy ![]() Mógłbym wymieniać jeszcze z tuzin tytułów , chętnie się nimi podzielę ,jednak najpierw chciałbym zapoznać się z waszymi ulubieńcami . ![]() "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości