| 
					Stroje bokserów
				 | 
| 
					07-12-2015, 04:53 PM 
| 
 | |||
| Stroje bokserów 
					Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie temat, w którym moglibyśmy luźno pogadać o strojach zawodników - gustach zarówno ich jak i naszych.  Bez zbędnego wstępu napiszę, że duże wrażenie robią na mnie stroje Rigondeaux, za nietypowe kolory i kontrasty między nimi. Obrazki wstawię w późniejszym czasie, szczególnie spodobał mi się jego strój w walce z Agbeko. Może to przez walkę z Rigondeaux, ale dobrze zaprezentował się także Donaire - ubrany na żółto, kolor trudny i noszony rzadko (a jednocześnie mój ulubiony  ) tutaj wypadł bardzo fajnie. Trzecim bokserem którego bym wyróżnił w tym temacie jest Golovkin - zarowno ten jego granatowy szlafrok ze złotą nicią (nie wiem czy to nie czasem jakiś tradycyjny kazachski strój) jak i fakt, że jego spodenki prezentują ten sam szablon i krój, lekko się różniąc tylko kolorem. Mógłby jednak postawić na coś więcej niż niebiesko-białe wariacje. Zwracacie uwagę na stroje bokserów? Macie jakieś ulubione? A może temat umrze śmiercią naturalną?: > | |||
| 
					07-12-2015, 07:19 PM 
| 
 | |||
| RE: Stroje bokserów 
					Mayweather miał zawsze stroje numer jeden, spodenki ze skóry aligatora czy węża  wyjątkowo się prezentowały, Stroje Książę Hameda też mi się podobały. | |||
| 
					07-12-2015, 07:34 PM 
| 
 | |||
					Broner często ma dobre stroje, to bogactwo graniczące z tandetą pasuje do Adriena XD.
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					07-12-2015, 08:39 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2015 08:39 PM przez Metzger.)
| 
 | |||
|  RE: Stroje bokserów 
					Jeżeli chodzi o spodenki, to nie ma tu wielkiego szału. Nie da się w nich czegoś udziwnić, a jednocześnie nie naruszyć przepisów i komfortu boksera. Mnie najbardziej podobał się styl Tysona - proste czarne spodenki bez żadnych reklam. Idealnie do niego pasowały. Z kolei stroje "wyjściowe" to już pole do popisu. Z jednej strony mamy klasykę (tu najlepiej wypadają Kliczkowie i Gołowkin), a z drugiej cały wybór wymyślnych, często kiczowatych strojów jakby wyciągniętych z teatralnego składu. Więzienny drelich Szpilki czy mundur Lebiediewa to te najmniej wyróżniające się. Agbeko przebierał się z King Konga, Bogere za lwa, Katsidis i Floyd za greckich wojowników, Fonfara za skrzydlatego husarza. Może by tak stworzyć galerię najdziwniejszych strojów? ![[Obrazek: hatton4_3202462c.jpg]](http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03202/hatton4_3202462c.jpg)  | |||
| 
					08-12-2015, 08:38 AM 
| 
 | |||
					Właśnie o takie galerie mi chodzi   Hatton też zajebiście ubrany  Mi także podobają się takie świecące, plastikowe stroje. O Bronerze zapomniałem, też się wyróżnia np. w walce z Maidaną. Ciekawym krojem spodenek zwraca uwagę też Malignaggi. ![[Obrazek: zab-judah-paulie-malignaggi_3048440.jpg?20131208081602]](http://e2.365dm.com/13/12/768x576/zab-judah-paulie-malignaggi_3048440.jpg?20131208081602)  | |||
| 
					08-12-2015, 02:42 PM 
| 
 | |||
					Mi akurat na tym zdjęciu bardziej przypadły do gustu spodenki Zab'a
				 | |||
| 
					08-12-2015, 06:34 PM 
| 
 | |||
					Niee, spodenki Malignaggi'ego super. Sam bym takie nosił, jakbym miał.    | |||
| 
					08-12-2015, 08:44 PM 
| 
 | |||
					Lubie spodenki w stylu Hectora Camacho takie porozrywane niby   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości