| 

Wasze ulubione gry !

| 

| 

23-01-2014, 07:06 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Wasze ulubione gry ! 

Graliście kiedykolwiek w grę Ateny 2004? W każdej recenzji czytam, że gra posiada licencję na zawodników a u mnie ni wuja, nie ma. Same anonimowe mordy  

| 
		|||
| 

26-01-2014, 02:07 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

A to nie jest tak, że ta gra posiada licencję Igrzysk Olimpijskich (przez co może korzystać z logo itd.), ale na zawodników już nie? 

"- Oficjalna licencja igrzysk olimpijskich - Athens 2004 to produkt w pełni zatwierdzony przez MKOL." "- 800 postaci z 64 państw i 5 kontynentów. " nic o prawdziwych zawodnikach.  | 
		|||
| 

27-01-2014, 12:06 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Gogolius ma chyba rację. Choćby i w edycji Londyn 2012 - gra oficjalna też nie mamy pełnych nazwisk, chociaż to przecież gra OFICJALNA  

| 
		|||
| 

29-01-2014, 10:17 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Aktualnie pogrywam w GTA : The Ballad of Gay Tony i dostaje szału bo nie mogę zrobić misji dla ciapatego* , sterowanie heli to jest katorga  

.*ciapaty w akcji "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

29-01-2014, 10:19 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Na padzie się elegancko fruwa  

| 
		|||
| 

29-01-2014, 10:24 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ja obecnie pogrywam sobie w GTA San Andreas. Fajna giera, ale do czwórki pod względem dopracowania to jej daleko. Ale gra się bardzo przyjemnie  

| 
		|||
| 

29-01-2014, 10:25 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2014 10:26 PM przez KrychuTMT.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ja nadrabiam zaległości z GTA.  The Lost Damned , San Adreas i Vice City czekają na ferie  

.Jutro znów będę się męczył z tym zasranym heli ... "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

29-01-2014, 10:33 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Vice City znam na pamięć. Jako jedyne GTA przeszedłem na 100%, wszystkie paczki pozbierałem, wszystkie skoki... Zresztą... nie ma innej gry, którą bym męczył tak długo jak właśnie VIce City. Ile razy to przeszedłem? Myślę, że około 15 razy  

| 
		|||
| 

29-01-2014, 10:43 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2014 10:53 PM przez Joker.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

San Andreas miałem na ps2 nieporównywalnie lepiej się śmigało niż na pc.

| 
		|||
| 

29-01-2014, 10:44 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ogólnie inne firmy powinny się uczyć robienia dodatków/DLC od Rockstar. Gram chyba 3 dni w TBOGT i jestem dopiero w połowie gry  

.
				"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

.