| 
					Wasze ulubione gry !
				 | 
| 
					19-09-2013, 08:53 AM 
| 
 | |||
| RE: Wasze ulubione gry ! 
					@KrychuTMT Może zrób ankietę i dodaj tam gry, które są najczęściej wymieniane w tym temacie. | |||
| 
					19-09-2013, 11:44 AM 
| 
 | |||
					DeltaForce 2 Wolfenstein Return to Castle Robin Hood :Legenda Sherwood Age of Empires 2 Championship Manager 06 Postal 2 !! (typowa gra dla ludzi z ambicjami zostania psychopatą) Nie bardzo grywam w gry a jeżeli już to w wyżej wymienione starocie  i we fife z kolegami na padach. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					19-09-2013, 02:17 PM 
| 
 | |||
					@RedHawk Gotowe ! @RoyJonesJr Wolfenstein super gra , pamiętam jak za dzieciaka grałem ,a gdy teraz chciałem przejść to nie dałem rady :O Age of Empires 2 dużo różni się od trójeczki? "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					19-09-2013, 03:34 PM 
| 
 | |||
					Nawet Cunningham na FB zapytał ludzi czy ktoś gra w GTA 5 i jak się podoba   pewnie też ma zamiar zakupić. | |||
| 
					19-09-2013, 03:39 PM 
| 
 | |||
					Pewnie zaskoczę wszystkich ,mianowicie nigdy nie grałem w GTA :O
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					19-09-2013, 03:42 PM 
| 
 | |||
					Zostajesz karnie wykluczony z tego tematu    | |||
| 
					19-09-2013, 05:46 PM 
| 
 | |||
					KrychuTMT Ile ty masz tych ulubionych gier? zaznacz jedną odp. w ankiecie. | |||
| 
					19-09-2013, 05:52 PM 
| 
 | |||
					Jedną to ciężko wybrać..
				 | |||
| 
					19-09-2013, 05:57 PM 
| 
 | |||
					KrychuTMT Sorry brachu, gdy chciałem usunąć swój głos cała ankieta poszła się je..ć, chciałem odbudować tę ankietę ale mi się nie udało.    | |||
| 
					19-09-2013, 07:01 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2013 07:03 PM przez KrychuTMT.)
| 
 | |||
					@Bestia Spoko zaraz ją zrobię od nowa . A ulubionych gier hmm mam sporo , ciężko wybrać jedną z tak zacnego grona *.* Już gotowe ! "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości